onsdag 15 februari 2012

postheadericon Pink edition


















Morgonens gröt, rosa och fin! 1 dl havregryn, 2 dl vatten, 1 ägg och hallon. Inte svårare än så. Fördelen med att knäcka ägg i gröten är att du får i dig mer protein, jag tycker även att smaken på gröten blir mycket godare! Mjukare och inte lika "stickig" av grynen.






3 kommentarer:

Karin - FitnessochHälsa sa...

Sött med rosa gröt! Passar så här dagen efter alla hjärtans dag!

Lisaluring sa...

Äter oxå gröt till frukost och jag fixar min i micron - Slänger du i ägget direkt i tillagningen eller efteråt. Låter spännande - måste prova :)

Ha det gott o LYCKA TILL på vasan.
Kram/L

Från soffan till spåret sa...

Ja, jag knäcker ägget i gröten medans jag kokar upp den :)

Om mig

Från soffan till spåret
Jag är en 23-årig tjej som studerar till Hälsoutvecklare på Örebro universitet samt driver ett eget företag inom skönhet. Här får ni ta del av mina produktrecensioner/tips,studier och framför allt, träning & wellnes. Träningsmålet är för tillfället tjejvasan 2012, häng med och läs om min resa dit.
Visa hela min profil

Mars mål

Styrka 2 gånger i veckan.
Jogga 5km utan stopp.

Komma i mål på tjejvasan! X
1 spinning/indoorwalkingpass i veckan X

Januari mål

Testa på en yoga klass X
1 spinning/indoorwalkingpass i veckan
Photobucket