söndag 15 januari 2012

postheadericon Med kesella som bas

När jag gör kalla såser använder jag i princip alltid lättkesella som grund.

Här kommer några olika varianter att testa på, alla blandas med lättkesella och kryddas efter smak med exempelvis salt och svartpeppar.



  • Mogen avacado, ( mixa ihop) och hackad rödlök

  • Sötsur sås

  • Vitlöksklyftor, (tillsätt en liten klick majonnäs för en "mjukare" smak)

  • Riv gurka, pressa ur vattnet med handen, vitlöksklyfta (tzatziki)
    Curry,gurkmeja

1 kommentarer:

mathilda sa...

åh kesella är verkligen underbart :D

Om mig

Från soffan till spåret
Jag är en 23-årig tjej som studerar till Hälsoutvecklare på Örebro universitet samt driver ett eget företag inom skönhet. Här får ni ta del av mina produktrecensioner/tips,studier och framför allt, träning & wellnes. Träningsmålet är för tillfället tjejvasan 2012, häng med och läs om min resa dit.
Visa hela min profil

Arkiv

Mars mål

Styrka 2 gånger i veckan.
Jogga 5km utan stopp.

Komma i mål på tjejvasan! X
1 spinning/indoorwalkingpass i veckan X

Januari mål

Testa på en yoga klass X
1 spinning/indoorwalkingpass i veckan
Photobucket